Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mondra FC (991860) - BARKOS F. C. (801070) » 652113146: T61/R3

Copa 652113146 Información oficial sobre el partido 652113146 en Hattrick

06.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 3

Los Ochenteros Alineación oficial del equipo 'Los Ochenteros' en el partido 0 - 5 BARKOS F. C. Alineación oficial del equipo 'BARKOS F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Ochenteros Alineación oficial del equipo 'Los Ochenteros' en el partido 0 - 2 BARKOS F. C. Alineación oficial del equipo 'BARKOS F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ochenteros

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ochenteros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Carles Escarré va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): Ochenteros va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Carles Escarré va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Anes Hodžić va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Pepe Moro de Ochenteros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edmund Grabarski de Ochenteros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BARKOS F. C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Paul Boehringer de BARKOS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, Ayman Atoui va pentinar un córner cap al segon pal que Samuel Malárik va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Phan Ái, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Hilário Carneiro va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bekertugan Abdihalykuly de BARKOS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 52 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del BARKOS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bekertugan Abdihalykuly, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Paul Boehringer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thorkild Nørregaard de BARKOS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.