Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Club Can Avis (1462085) - CULEBRAS A.D. (315534) » 652112871: T61/R3

Copa 652112871 Información oficial sobre el partido 652112871 en Hattrick

06.11.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 3

Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido 0 - 7 CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido 0 - 4 CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club Can Avis

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Pacios es va comportar com un juvenil al minut 85 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Arpaia de Atlètic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CULEBRAS A.D.

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Manuele Ribani va acabar en una passada genial cap al jugador de CULEBRAS Vali Săveanu, que va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Vali Săveanu va augmentar l'avantatge de CULEBRAS a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a CULEBRAS l'avantatge per 0 - 3. Manuele Ribani en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manuele Ribani de CULEBRAS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 67 de partit.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, CULEBRAS va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manuele Ribani.
  • 116 Minuto 90 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 90 minuts quan Manuele Ribani va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ferran Saubich, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 6.
  • 183 Minuto 91 (Gol por la derecha): Vali Săveanu va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eliodoro Anaia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Isidro Guadalix va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Eliodoro Anaia de CULEBRAS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 42 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, el CULEBRAS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Manuele Ribani s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Emeterio Rojas Solís quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuele Ribani de CULEBRAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.