Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bétera C.F. (1419402) - 4everfilo11 (1438402) » 651932414: T61/R2

Copa 651932414 Información oficial sobre el partido 651932414 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

Bétera C.F. Alineación oficial del equipo 'Bétera C.F.' en el partido 1 - 4 Viejas Glorias SAD Alineación oficial del equipo 'Viejas Glorias SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bétera C.F. Alineación oficial del equipo 'Bétera C.F.' en el partido 1 - 2 Viejas Glorias SAD Alineación oficial del equipo 'Viejas Glorias SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,6 % 59,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bétera C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Manuel Fontauret entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bétera, un peu providencial d'en Adam Madani va situar el 1-0 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonardo Vesentini de Bétera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bétera, Adam Madani, col·locà la pilota just a les mans d'en Antonis Kyratzis. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Dylan Griffith, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Antonis Kyratzis va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Bétera i 1 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Roberto Calabrese de Bétera va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Viejas Glorias SAD

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Daniel Hernández va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, VGSAD, al minut 39. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del VGSAD que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Thijs de Hondt, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Thijs de Hondt ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 70, quan en Carlos Franco Presunto va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): VGSAD va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dylan Griffith va desviar el xut final de Iacob Gheorghe després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Thijs de Hondt va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dylan Griffith, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Leon Württemberg, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 112 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gianni Rott de VGSAD amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silvano Pescaroli.
  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 116, Iacob Gheorghe de VGSAD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Carlos Franco Presunto va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Alberto Maltés de VGSAD, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dylan Griffith en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de VGSAD, Silvano Pescaroli, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 4 al marcador.