Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Tozoloneros FC (117817) - C.B.ZA (1455723) » 651932338: T61/R2

Copa 651932338 Información oficial sobre el partido 651932338 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

Real Tozoloneros FC Alineación oficial del equipo 'Real Tozoloneros FC' en el partido 4 - 0 C.B.ZA Alineación oficial del equipo 'C.B.ZA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Tozoloneros FC Alineación oficial del equipo 'Real Tozoloneros FC' en el partido 3 - 0 C.B.ZA Alineación oficial del equipo 'C.B.ZA' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tozoloneros FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Carlos Montejano, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sergio Scatoletta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Tozoloneros.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ling Feng Jun va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, Tozoloneros va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ling Feng Jun, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Matteo Curi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Frank Bluhme va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Nabor Torres Fontes va sortir molt desviat al minut 27.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tozoloneros Ling Feng Jun quasi marca al minut 57 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Konny Daffert l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Ling Feng Jun es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Matteo Curi després que el jugador de Tozoloneros li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

C.B.ZA

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de C.B.ZA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Teodor Ożański, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolas Morel de C.B.ZA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.