Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD ANASTASIA ARAFAT ARAGON (119252) - REAL JAEN C.F. (1579242) » 651932086: T61/R2

Copa 651932086 Información oficial sobre el partido 651932086 en Hattrick

30.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 2

Delta Luz Alineación oficial del equipo 'Delta Luz' en el partido 3 - 1 REAL JAEN C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL JAEN C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Delta Luz Alineación oficial del equipo 'Delta Luz' en el partido 0 - 4 REAL JAEN C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL JAEN C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delta Luz

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Daniel Wäster va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Delta.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Per-Åke Almgård va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a Delta.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Delta va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mikel Mallerena, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 90 minuts, el Delta va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

REAL JAEN C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Andoni Goienetabarrena va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 72 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de REAL JAEN a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Licínio Gonçalves Carvalho va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Ferrán Núñez Guzmán va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ferrán Núñez Guzmán quasi redueix la diferència al marcador al minut 76, però una gran estirada d'en Israel Helausa va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Gilles-Louis Baeken de REAL JAEN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Licínio Gonçalves Carvalho de REAL JAEN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.