Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amunt VCF (1416180) - Real de Camerun (493047) » 649315765: T61/J9/VII

Liga 649315765 Información oficial sobre el partido 649315765 en Hattrick

21.12.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / VII.993 (39029)

VdeValencia Team Alineación oficial del equipo 'VdeValencia Team' en el partido 2 - 0 Real de Camerun Alineación oficial del equipo 'Real de Camerun' en el partido
Fortunato Tutt (14') 1 - 0
张 (Zhang) 汉彪 (Hanbiao) (87') 2 - 0
VdeValencia Team Alineación oficial del equipo 'VdeValencia Team' en el partido 2 - 0 Real de Camerun Alineación oficial del equipo 'Real de Camerun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VdeValencia Team Alineación oficial del equipo 'VdeValencia Team' en el partido 2 - 0 Real de Camerun Alineación oficial del equipo 'Real de Camerun' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VdeValencia Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 14 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Fortunato Tutt. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): En José Luis Zamarromalo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al VdV, un peu providencial d'en 张 (Zhang) 汉彪 (Hanbiao) va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mihály Bunda va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Ruediger Rädisch va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Mikael Tullbom gairebé va marcar per a VdV des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Ruediger Rädisch gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gerwazy Gawędul va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ruediger Rädisch va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eñaut Eremuzketa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Real de Camerun

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Eñaut Eremuzketa haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Camerun al minut 76.
  • 260 Minuto 78 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes José Mauricio Ledesma, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julian Slier de Camerun amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfredo Ugartondo de Camerun es va guanyar la targeta groga merescudament.