Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Salinas CF (1431367) - Loiers (1461483) » 649315406: T61/J3/VII

Liga 649315406 Información oficial sobre el partido 649315406 en Hattrick

09.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VII.987 (39023)

Las Salinas CF Alineación oficial del equipo 'Las Salinas CF' en el partido 4 - 1 Sargo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sargo F.C.' en el partido
0 - 1 José Platas (31')
Avraam Davourlis (33') 1 - 1
Avraam Davourlis (42') 2 - 1
David Prims (79') 3 - 1
Isidro Murguía (87') 4 - 1
Las Salinas CF Alineación oficial del equipo 'Las Salinas CF' en el partido 4 - 1 Sargo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sargo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Las Salinas CF Alineación oficial del equipo 'Las Salinas CF' en el partido 6 - 0 Sargo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sargo F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 6.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Salinas CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Avraam Davourlis va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Salinas prenia la batuta de l'encontre al minut 42, quan en Avraam Davourlis va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Salinas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Prims va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Isidro Murguía va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Philipp Scherbantie era fer passades de llarga distància. Al minut 11 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Josep Xavier Tordera però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Raúl Giacobbe es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Isidro Murguía per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan José Rocasolano va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Josep Xavier Tordera de Salinas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 235 Minuto 86 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Josep Xavier Tordera va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isidro Murguía de Salinas es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Sargo F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Alejandro Manzaneda va pentinar un córner cap al segon pal que José Platas va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Raúl Ortega quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdelqaoui Boujemaa de Sargo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Raúl Ortega s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.