Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ancave F.C. (30522) - La Comarca de Olsón F.C (996054) » 649312815: T61/J13/VII

Liga 649312815 Información oficial sobre el partido 649312815 en Hattrick

18.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / VII.940 (38976)

Gran simon Alineación oficial del equipo 'Gran simon' en el partido 0 - 2 Ingenieros FC Alineación oficial del equipo 'Ingenieros FC' en el partido
0 - 1 Alberto López (77')
0 - 2 Alan Gocník (79')
Gran simon Alineación oficial del equipo 'Gran simon' en el partido 0 - 2 Ingenieros FC Alineación oficial del equipo 'Ingenieros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gran simon Alineación oficial del equipo 'Gran simon' en el partido 0 - 3 Ingenieros FC Alineación oficial del equipo 'Ingenieros FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gran simon

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de simon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gonzalo Echanove, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Anillo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antoni Chàfer de simon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ingenieros FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del simon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alberto López la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ingenieros es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 77.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Alan Gocník va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Alberto López quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zbigniew Drążkowski ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ingenieros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Campoy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Alan Gocník, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Trpimir Mikoš va estar a punt de posar per davant a Ingenieros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Calixto Ceresoles va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 68, quan en Zbigniew Drążkowski va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Pedro Campoy de Ingenieros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 206 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 75 minuts de joc, Trpimir Mikoš semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pedro Campoy va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.