Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Comarca de Olsón F.C (996054) - Ancave F.C. (30522) » 649312770: T61/J2/VII

Liga 649312770 Información oficial sobre el partido 649312770 en Hattrick

02.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VII.940 (38976)

Ingenieros FC Alineación oficial del equipo 'Ingenieros FC' en el partido 3 - 0 Gran simon Alineación oficial del equipo 'Gran simon' en el partido
Vassilis Mponatsos (38') 1 - 0
Timóteo Pereira (48') 2 - 0
Tevdore Korkadze (55') 3 - 0
Ingenieros FC Alineación oficial del equipo 'Ingenieros FC' en el partido 3 - 0 Gran simon Alineación oficial del equipo 'Gran simon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ingenieros FC Alineación oficial del equipo 'Ingenieros FC' en el partido 2 - 0 Gran simon Alineación oficial del equipo 'Gran simon' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ingenieros FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Vassilis Mponatsos de Ingenieros, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Timóteo Pereira, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Ingenieros va aconseguir el 3 - 0 quan Tevdore Korkadze va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Ingenieros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Linus Maasen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Ingenieros va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Celestino Delfico va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alberto López va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Trpimir Mikoš va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vassilis Mponatsos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Linus Maasen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Calixto Ceresoles va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Linus Maasen.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Campoy de Ingenieros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Gran simon

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de simon va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Igor va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): simon van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Francisco Custurer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Francisco Custurer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.