Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santa potra fc (435059) - Caballeros de Iberia (988044) » 649305610: T61/J4/VII

Liga 649305610 Información oficial sobre el partido 649305610 en Hattrick

16.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VII.812 (38848)

Post-it Alineación oficial del equipo 'Post-it' en el partido 0 - 4 Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido
0 - 1 Balázs Lingl (16')
0 - 2 Justin Cocker (26')
0 - 3 Justin Cocker (28')
0 - 4 Philipp-Raimund Grädel (83')
Post-it Alineación oficial del equipo 'Post-it' en el partido 0 - 4 Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Post-it Alineación oficial del equipo 'Post-it' en el partido 0 - 2 Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Post-it

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Post-it van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 15, però el xut de Mario Vigalondo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Francisco Guaita no oblidarà el que li va passar durant el minut 49. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Post-it va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Patryk Spryszyński va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Caballeros de Iberia

Goles Goles

  • 170 Minuto 16 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Balázs Lingl al minut 16 va permetre a Caballeros prendre avantatge per 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Justin Cocker va augmentar l'avantatge de Caballeros a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, el Caballeros va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Justin Cocker, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83, una falta xutada per Philipp-Raimund Grädel va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a Caballeros. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Caballeros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco Sinoe va desviar el xut final de Philipp-Raimund Grädel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Philipp-Raimund Grädel al minut 31, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Philipp-Raimund Grädel, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Philipp-Raimund Grädel va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Joaquín Salvador Viguri va marxar de Francisco Guaita en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Caballeros van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Justin Cocker va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yeshaaya Elnecave de Caballeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Luis Pinilla de Caballeros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.