Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riverlion (801407) - St.Casablanca (994539) » 649303370: T61/J4/VII

Liga 649303370 Información oficial sobre el partido 649303370 en Hattrick

16.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VII.772 (38808)

Tosfeosymalos Alineación oficial del equipo 'Tosfeosymalos' en el partido 1 - 1 Tatitus Alineación oficial del equipo 'Tatitus' en el partido
Ignacio Blanco Ramos (37') 1 - 0
1 - 1 Isaac Cerrageria (74')
Tosfeosymalos Alineación oficial del equipo 'Tosfeosymalos' en el partido 1 - 1 Tatitus Alineación oficial del equipo 'Tatitus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tosfeosymalos Alineación oficial del equipo 'Tosfeosymalos' en el partido 5 - 0 Tatitus Alineación oficial del equipo 'Tatitus' en el partido
Es un cenizo 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tosfeosymalos

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Tosfeosymalos, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Ignacio Blanco Ramos per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Tosfeosymalos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Víctor Castellblanch en un 1 contra 1 amb el porter Mendiño Lamelas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Enrique Suanzes va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Isaías Brusca va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Tosfeosymalos ho intentava per la dreta per mitjà de Enrique Suanzes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mendiño Lamelas al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Castellblanch va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Isaías Brusca de Tosfeosymalos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramon Coll de Tosfeosymalos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tatitus

Goles Goles

  • 106 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Isaac Cerrageria va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 74, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Tatitus, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, José Oriol Muñoz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tatitus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Isaac Cerrageria va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Moisés Cotapos va fer una jugada per la banda esquerra, però Raúl Hoyos va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Es duien 74 minuts de partit jugats quan Víctor Conchillos va estar a punt de posar per davant a Tatitus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Hoyos va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Francisco Guerau de Tatitus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Moisés Cotapos de Tatitus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.