Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sarucol F.C. (48927) - Valdefierro F.C (125072) » 649301746: T61/J4/VII

Liga 649301746 Información oficial sobre el partido 649301746 en Hattrick

16.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VII.743 (38779)

Ratas salvajes F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratas salvajes F.C.' en el partido 0 - 0 Valdefierro F.C Alineación oficial del equipo 'Valdefierro F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ratas salvajes F.C. Alineación oficial del equipo 'Ratas salvajes F.C.' en el partido 0 - 3 Valdefierro F.C Alineación oficial del equipo 'Valdefierro F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ratas salvajes F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cristian Galán va fer una magnífica centrada, però la rematada de Angelo Calbini va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de salvajes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Angelo Calbini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Tomé.

Valdefierro F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Lecegui va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Casares hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jesús Ángel Baquedano havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Valdefierro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Higini Forrellat, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salvador Barberà de Valdefierro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.