Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

THE TITANES (485474) - Athlètic Vallès (1585977) » 649300207: T61/J11/VII

Liga 649300207 Información oficial sobre el partido 649300207 en Hattrick

04.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VII.715 (38751)

DRFERRER TEAM Alineación oficial del equipo 'DRFERRER TEAM' en el partido 0 - 5 Athlètic Vallès Alineación oficial del equipo 'Athlètic Vallès' en el partido
0 - 1 Àlex Mas (10')
0 - 2 Uriel Galdón (19')
0 - 3 Rafael Parra (29')
0 - 4 Eugene Hardie (57')
0 - 5 Rafael Parra (65')
DRFERRER TEAM Alineación oficial del equipo 'DRFERRER TEAM' en el partido 0 - 5 Athlètic Vallès Alineación oficial del equipo 'Athlètic Vallès' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DRFERRER TEAM Alineación oficial del equipo 'DRFERRER TEAM' en el partido 0 - 3 Athlètic Vallès Alineación oficial del equipo 'Athlètic Vallès' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DRFERRER TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DRFERRER, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Pablo Nogueira va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Athlètic Vallès

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Àlex Mas al minut 10 va permetre a Athlètic prendre avantatge per 0 - 1.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Uriel Galdón de Athlètic va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 19. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Rafael Parra va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DRFERRER. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eugene Hardie la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Athlètic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 57.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rafael Parra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Athlètic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Eduardo Nieva va quedar-se sol davant el porter Marco Haring, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ildefontso Iturriberri va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rafael Parra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Athlètic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ildefontso Iturriberri, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el Athlètic va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Eugene Hardie s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Eduardo Nieva va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Eduardo Nieva de Athlètic no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Carles Eritja de Athlètic es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.