Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athlètic Vallès (1585977) - Baskonia donosti (1334544) » 649300190: T61/J7/VII

Liga 649300190 Información oficial sobre el partido 649300190 en Hattrick

07.12.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VII.715 (38751)

Athlètic Vallès Alineación oficial del equipo 'Athlètic Vallès' en el partido 3 - 0 Baskonia donosti Alineación oficial del equipo 'Baskonia donosti' en el partido
Rafael Parra (25') 1 - 0
Alexandru Minculescu (29') 2 - 0
Albert Soronellas (61') 3 - 0
Athlètic Vallès Alineación oficial del equipo 'Athlètic Vallès' en el partido 3 - 0 Baskonia donosti Alineación oficial del equipo 'Baskonia donosti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athlètic Vallès Alineación oficial del equipo 'Athlètic Vallès' en el partido 3 - 0 Baskonia donosti Alineación oficial del equipo 'Baskonia donosti' en el partido
Tiene un resultado normal 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athlètic Vallès

Goles Goles

  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Corria el minut 25, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Athlètic s'avançava en el marcador després que en Rafael Parra xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Athlètic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alexandru Minculescu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athlètic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Albert Soronellas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ildefontso Iturriberri ja els havia advertit que el porter contrari, en El Sayed Bin Hamad Al-Raesi, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Athlètic tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Alejandro Rovira ho va intentar al minut 33 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Josep Francesc Burguera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Al minut 77, Rafael Parra gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Baskonia donosti

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Baskonia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jordi Simonet, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Jordi Simonet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Àlex Pujol va fer al minut 70 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jordi Simonet, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo de Soto de Baskonia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Simonet de Baskonia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.