Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tres albondigas (1338073) - Zafrilla C.F. (1437494) » 649298148: T61/J14/VII

Liga 649298148 Información oficial sobre el partido 649298148 en Hattrick

25.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VII.678 (38714)

tres albondigas Alineación oficial del equipo 'tres albondigas' en el partido 1 - 1 Abismo de Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo de Helm' en el partido
Humberto Silva Cabral (63') 1 - 0
1 - 1 Pablo Candía (80')
tres albondigas Alineación oficial del equipo 'tres albondigas' en el partido 1 - 1 Abismo de Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo de Helm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tres albondigas Alineación oficial del equipo 'tres albondigas' en el partido 4 - 1 Abismo de Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo de Helm' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tres albondigas

Goles Goles

  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, Humberto Silva Cabral, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. albondigas es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de albondigas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Henri-Pekka Alajääski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): albondigas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Laurenţiu Boncilă va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Edward Skowron va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Henri-Pekka Alajääski va enviar un xut des de 40 metres al minut 79, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sascha Grebe.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Edward Skowron de albondigas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulo Alberto Cruz Pereira de albondigas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paulo Alberto Cruz Pereira es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Abismo de Helm

Goles Goles

  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Pablo Candía que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jere Kaihovaara va rematar amb l'empenya exterior desviat.