Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zafrilla C.F. (1437494) - Gazaka Team (121723) » 649298136: T61/J11/VII

Liga 649298136 Información oficial sobre el partido 649298136 en Hattrick

04.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / VII.678 (38714)

Abismo de Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo de Helm' en el partido 3 - 1 Gazaka Team Alineación oficial del equipo 'Gazaka Team' en el partido
Malte Alexander Stackelberg (8') 1 - 0
Derk Warkotsch (28') 2 - 0
Roberto Frolaz (61') 3 - 0
3 - 1 Roberto Pedroso (69')
Abismo de Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo de Helm' en el partido 3 - 1 Gazaka Team Alineación oficial del equipo 'Gazaka Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Abismo de Helm Alineación oficial del equipo 'Abismo de Helm' en el partido 3 - 0 Gazaka Team Alineación oficial del equipo 'Gazaka Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abismo de Helm

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Abismo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Malte Alexander Stackelberg va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Abismo i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 28 minuts de joc. Mentre en Derk Warkotsch el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): En Lőrinc Biczkó entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Abismo, un peu providencial d'en Roberto Frolaz va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Gian Luca Meale es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lőrinc Biczkó per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Carlos Masoliver va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jere Kaihovaara va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Antonakis Fanariotis de Abismo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gazaka Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Iván Martínez la va convertir en gol amb un remat de cap en Roberto Pedroso tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 69 el marcador es va actualitzar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gazaka va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carlos Pérez va sortir per sobre el travesser.
  • 252 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alexis Lázaro la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Gazaka havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amado Balvís.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Vidor Arató de Gazaka va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.