Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Getafe c.f (1458956) - TREK GF (1461962) » 649294867: T61/J6/VII

Liga 649294867 Información oficial sobre el partido 649294867 en Hattrick

30.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VII.620 (38656)

Getafe c.f Alineación oficial del equipo 'Getafe c.f' en el partido 0 - 0 TREK GF Alineación oficial del equipo 'TREK GF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Getafe c.f Alineación oficial del equipo 'Getafe c.f' en el partido 0 - 2 TREK GF Alineación oficial del equipo 'TREK GF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getafe c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Getafe, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Salusti Nafarrete va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Arañotz Auzki va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Getafe que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Ojea de Getafe es va guanyar la targeta groga merescudament.

TREK GF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Jaroslav Kucharczyk, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Robledo va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del TREK que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mauro Gaona, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Antón Castilleja, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però İlker Gücer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramón Rebolledo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.