Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porriñolandia F.C. (988514) - Prevennova Madrid (31011) » 649289020: T61/J14/VII

Liga 649289020 Información oficial sobre el partido 649289020 en Hattrick

25.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VII.515 (38551)

Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido 0 - 1 Globber Torpes Alineación oficial del equipo 'Globber Torpes' en el partido
0 - 1 Josué Gilardi (2')
Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido 0 - 1 Globber Torpes Alineación oficial del equipo 'Globber Torpes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido 2 - 1 Globber Torpes Alineación oficial del equipo 'Globber Torpes' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porriñolandia F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Porriñolandia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jorge Tamariz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Álvaro Bonorino de Porriñolandia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Globber Torpes

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Josué Gilardi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Globber va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sven-Johan Rosner, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Malo Serre de Globber va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Globber quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Siniša Zgrebec va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Paco Desjuny va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.