Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porriñolandia F.C. (988514) - Pucelavenia F.C (1437246) » 649289010: T61/J12/VII

Liga 649289010 Información oficial sobre el partido 649289010 en Hattrick

11.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / VII.515 (38551)

Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido 2 - 2 Pucelavenia F.C Alineación oficial del equipo 'Pucelavenia F.C' en el partido
Ernie McCarthy (27') 1 - 0
Dimitar Zahariev (60') 2 - 0
2 - 1 Josep Maria Barrachina (77')
2 - 2 Reinaldo Belizón (86')
Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido 2 - 2 Pucelavenia F.C Alineación oficial del equipo 'Pucelavenia F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Porriñolandia F.C. Alineación oficial del equipo 'Porriñolandia F.C.' en el partido 2 - 1 Pucelavenia F.C Alineación oficial del equipo 'Pucelavenia F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porriñolandia F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ernie McCarthy de Porriñolandia aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 60 minuts, el tirador de faltes del Porriñolandia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dimitar Zahariev, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Porriñolandia va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Sepp Mohl va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 234 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Jens Wouden, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Porriñolandia van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 62 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jens Wouden, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Isaac Donella, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Odilo da Ponte de Porriñolandia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pucelavenia F.C

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Josep Maria Barrachina va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pucelavenia van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Reinaldo Belizón va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Lutz Nicolas Scherling quasi marca en una jugada assajada de córner que Pierre-Francois Forcier havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 83 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Reinaldo Belizón va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.