Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HBC FC (47873) - ATLÉTIC ATLÉTIC BILBAO FEMENINO (486286) » 649287575: T61/J3/VII

Liga 649287575 Información oficial sobre el partido 649287575 en Hattrick

09.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VII.490 (38526)

F.C Captusaurus Alineación oficial del equipo 'F.C Captusaurus' en el partido 2 - 2 Fénix United Alineación oficial del equipo 'Fénix United' en el partido
0 - 1 Lleyton Lamberts (17')
0 - 2 Mohammed Hajaji (65')
Luis Gervilla (67') 1 - 2
Albino Ramalho (89') 2 - 2
F.C Captusaurus Alineación oficial del equipo 'F.C Captusaurus' en el partido 2 - 2 Fénix United Alineación oficial del equipo 'Fénix United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Captusaurus Alineación oficial del equipo 'F.C Captusaurus' en el partido 2 - 2 Fénix United Alineación oficial del equipo 'Fénix United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 21,2 % 52,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Captusaurus

Goles Goles

  • 104 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Luis Gervilla va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Albino Ramalho va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Captusaurus empatava el partit, 2 a 2, al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Quim Tubau hauria d'haver estat gol al minut 37 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bogdan Munteanu va fer una magnífica centrada, però la rematada de Luis García Sancho va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Gervilla de Captusaurus es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Quim Tubau de Captusaurus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fénix United

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): United agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lleyton Lamberts amb mestria.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Joni Silius estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mohammed Hajaji va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): György Börönte, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 25 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. United va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marco Verdina va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gaspar Domingues, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gaspar Domingues va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Noelio García després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Allan Jæger va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Didier Bessières al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Miroslav Axman va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Allan Jæger va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Miroslav Axman, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Verdina.