Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Marcial del Vino C.F. (1591170) - Berriverzas (1335348) » 649283475: T61/J14/VII

Liga 649283475 Información oficial sobre el partido 649283475 en Hattrick

25.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VII.416 (38452)

Pachachos C.F. Alineación oficial del equipo 'Pachachos C.F.' en el partido 3 - 0 Atletico Taralpe Alineación oficial del equipo 'Atletico Taralpe' en el partido
Juan Narváez Barón (6') 1 - 0
Miguel Guazola (73') 2 - 0
Juan Narváez Barón (81') 3 - 0
Pachachos C.F. Alineación oficial del equipo 'Pachachos C.F.' en el partido 3 - 0 Atletico Taralpe Alineación oficial del equipo 'Atletico Taralpe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Pachachos C.F. Alineación oficial del equipo 'Pachachos C.F.' en el partido 6 - 2 Atletico Taralpe Alineación oficial del equipo 'Atletico Taralpe' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pachachos C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Pachachos s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Juan Narváez Barón per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Miguel Guazola va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 73 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Pachachos va aconseguir el 3 - 0 quan Juan Narváez Barón va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Marc Arbó una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 20, però una magnífica aturada de Abderrafi Waredati va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pachachos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marc Arbó, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Ijinio Cardena es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Pachachos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Carles Mitjans va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Ijinio Cardena de Pachachos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carles Mitjans de Pachachos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atletico Taralpe

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Antonio Manzanares va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Zoubaïr Touhami quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Bilal Nadif va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jimeno Gallinato.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Atletico van seguir progressant per la banda dreta. Ignacio Irazazábal va tenir la seva oportunitat al minut 89, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.