Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotriv (118330) - RC Gnarylinx (1369441) » 649283114: T61/J8/VII

Liga 649283114 Información oficial sobre el partido 649283114 en Hattrick

14.12.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VII.410 (38446)

Lokomotriv Alineación oficial del equipo 'Lokomotriv' en el partido 1 - 1 Cachelos Alineación oficial del equipo 'Cachelos' en el partido
0 - 1 Keith Fitzpatrick (39')
Saša Jager (78') 1 - 1
Lokomotriv Alineación oficial del equipo 'Lokomotriv' en el partido 1 - 1 Cachelos Alineación oficial del equipo 'Cachelos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lokomotriv Alineación oficial del equipo 'Lokomotriv' en el partido 3 - 0 Cachelos Alineación oficial del equipo 'Cachelos' en el partido
Tiene mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotriv

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 78, Saša Jager de Lokomotriv empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Jens Paarup va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lokomotriv.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Lokomotriv va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yordi Ravesteijn ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cachelos. La jugada d'estratègia del Lokomotriv per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Enric Orfila va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Saša Jager de Lokomotriv es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José de Jesús Gamboa de Lokomotriv va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cachelos

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): El jugador Keith Fitzpatrick de Cachelos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cachelos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Alan Lubaszka va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Edmund Żok de Cachelos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Orlando Mendelhall es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Leon Marxer s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alan Lubaszka es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.