Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tlaqepaqe (310991) - Real betis rbb balompie (1456461) » 649276363: T61/J14/VII

Liga 649276363 Información oficial sobre el partido 649276363 en Hattrick

25.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VII.289 (38325)

Triana Balompie Alineación oficial del equipo 'Triana Balompie' en el partido 1 - 4 Real betis rbb balompie Alineación oficial del equipo 'Real betis rbb balompie' en el partido
0 - 1 Mihail Milenov (4')
0 - 2 Matteo Trucchi (31')
0 - 3 Ayoub Driouech (64')
0 - 4 Matteo Trucchi (69')
Jorge Fernando Tana (86') 1 - 4
Triana Balompie Alineación oficial del equipo 'Triana Balompie' en el partido 1 - 4 Real betis rbb balompie Alineación oficial del equipo 'Real betis rbb balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Triana Balompie Alineación oficial del equipo 'Triana Balompie' en el partido 2 - 2 Real betis rbb balompie Alineación oficial del equipo 'Real betis rbb balompie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,6 % 58,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triana Balompie

Goles Goles

  • 103 Minuto 86 (Gol por la derecha): Passava el minut 86 del matx, quan l'atent Jorge Fernando Tana va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Balompie van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Chocho va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rodion Tkalin va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Balompie va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 63 que Jesús Ponsarnau no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Guio de Balompie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real betis rbb balompie

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del balompie van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mihail Milenov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Matteo Trucchi, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 186 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de balompie va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Ayoub Driouech, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 3.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Matteo Trucchi va augmentar l'avantatge de balompie a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, el balompie va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Marc Gorgorió s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Adri van Olphen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 28, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Marc Gorgorió quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pedro Gutiérrez Caviedes, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): balompie quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marc Gorgorió va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Adri van Olphen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. balompie va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Álamo Gómez de balompie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.