Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF ALCORCÓN EN SEGUNDA DIVISIÓN (1431631) - El Retorno de San Albano F.C. (1458713) » 649275573: T61/J13/VII

Liga 649275573 Información oficial sobre el partido 649275573 en Hattrick

18.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 13 / VII.275 (38311)

Racing Elephand FC Alineación oficial del equipo 'Racing Elephand FC' en el partido 0 - 5 El Retorno de San Albano F.C. Alineación oficial del equipo 'El Retorno de San Albano F.C.' en el partido
0 - 1 Reyes Del Arroyo (15')
0 - 2 Naldo Leme Brito (28')
0 - 3 Artano Elespe (33')
0 - 4 Artano Elespe (54')
0 - 5 Felipe Igaralde (75')
Racing Elephand FC Alineación oficial del equipo 'Racing Elephand FC' en el partido 0 - 5 El Retorno de San Albano F.C. Alineación oficial del equipo 'El Retorno de San Albano F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Racing Elephand FC Alineación oficial del equipo 'Racing Elephand FC' en el partido 0 - 9 El Retorno de San Albano F.C. Alineación oficial del equipo 'El Retorno de San Albano F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Elephand FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ladislao Valcarce de Elephand es va guanyar la targeta groga merescudament.

El Retorno de San Albano F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Retorno agafava avantatge al minut 15 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Reyes Del Arroyo amb mestria.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de Naldo Leme Brito des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Artano Elespe, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Artano Elespe de Retorno l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 54 de partit.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Elephand. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Felipe Igaralde la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Retorno es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, el Retorno va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jacobo Hoz Mulero s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Rubén Vasconcelos va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rubén Vasconcelos, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rubén Vasconcelos va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Javier Frances va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Reyes Del Arroyo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Vasconcelos de Retorno amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.