Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Ziryab CF (436049) - Abuelo Cebolleta CF (1371249) » 649274760: T61/J5/VII

Liga 649274760 Información oficial sobre el partido 649274760 en Hattrick

23.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VII.261 (38297)

Bored @ work FC Alineación oficial del equipo 'Bored @ work FC' en el partido 1 - 1 R.C.D.Fuente del Lobo Alineación oficial del equipo 'R.C.D.Fuente del Lobo' en el partido
Rodolf Riu (73') 1 - 0
1 - 1 Benito Mateos (81')
Bored @ work FC Alineación oficial del equipo 'Bored @ work FC' en el partido 1 - 1 R.C.D.Fuente del Lobo Alineación oficial del equipo 'R.C.D.Fuente del Lobo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bored @ work FC Alineación oficial del equipo 'Bored @ work FC' en el partido 1 - 1 R.C.D.Fuente del Lobo Alineación oficial del equipo 'R.C.D.Fuente del Lobo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bored @ work FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador Rodolf Riu de Bored, després de 73 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bruno Checchin va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Juanjo de Launet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Bruno Checchin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Bruno Checchin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En František Raboch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Magnus Carlsson de Bored la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

R.C.D.Fuente del Lobo

Goles Goles

  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): R.C.D.Fuente va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ricardo Viñuela, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Benito Mateos que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 55, quan en Ricardo Viñuela va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Quintín Alcarria va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Milián Montalvo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): R.C.D.Fuente va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Milián Montalvo va desviar el xut final de Benito Mateos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.