Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

madrossFC (488227) - Zero Galaxy (120595) » 649273750: T61/J5/VII

Liga 649273750 Información oficial sobre el partido 649273750 en Hattrick

23.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VII.243 (38279)

Nolotil Alineación oficial del equipo 'Nolotil' en el partido 1 - 1 RCD Mallorca BLS Alineación oficial del equipo 'RCD Mallorca BLS' en el partido
0 - 1 Gerald Tschopp (2')
Alejandro Almela (64') 1 - 1
Nolotil Alineación oficial del equipo 'Nolotil' en el partido 1 - 1 RCD Mallorca BLS Alineación oficial del equipo 'RCD Mallorca BLS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nolotil Alineación oficial del equipo 'Nolotil' en el partido 1 - 2 RCD Mallorca BLS Alineación oficial del equipo 'RCD Mallorca BLS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nolotil

Goles Goles

  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Nolotil van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Alejandro Almela.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Nolotil van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vitiza Ameixeenda va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Vitiza Ameixeenda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nolotil que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en Allan Renault va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Georg Danninger de Nolotil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

RCD Mallorca BLS

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gerald Tschopp, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sergio Paz Ramos al minut 11, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 David Dolara va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Antonio Alberto Garrido, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Atx Altzaterena va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 50, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Mallorca va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 90, quan Jean-Rémy Saint-Paul va quedar-se sol davant el porter David Dolara, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Neicer Larrea de Mallorca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Neicer Larrea de Mallorca es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 53.