Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarraco CF (798379) - FC Armonía (1433315) » 649273680: T61/J1/VII

Liga 649273680 Información oficial sobre el partido 649273680 en Hattrick

26.10.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VII.242 (38278)

MinaboDeKyev Alineación oficial del equipo 'MinaboDeKyev' en el partido 2 - 1 Lesbian Old Mans Alineación oficial del equipo 'Lesbian Old Mans' en el partido
0 - 1 Queralt Joancomartí (30')
Pere Joan Sellarés (36') 1 - 1
葛 (Ge) 贵泉 (Guiquan) (82') 2 - 1
MinaboDeKyev Alineación oficial del equipo 'MinaboDeKyev' en el partido 2 - 1 Lesbian Old Mans Alineación oficial del equipo 'Lesbian Old Mans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MinaboDeKyev Alineación oficial del equipo 'MinaboDeKyev' en el partido 2 - 1 Lesbian Old Mans Alineación oficial del equipo 'Lesbian Old Mans' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,3 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MinaboDeKyev

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del MinaboDeKyev s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pere Joan Sellarés que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 36 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de MinaboDeKyev el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, 葛 (Ge) 贵泉 (Guiquan) va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): MinaboDeKyev va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Oier Lasaldebea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafael Montenegro.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Pep Cifré del MinaboDeKyev ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pere Joan Sellarés va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Rafael Montenegro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Pere Joan Sellarés de MinaboDeKyev gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesbian Old Mans

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del Lesbian va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Queralt Joancomartí, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Josep Albert Visart va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Lesbian va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo Anchelergues va desviar el xut final de Paco del Pino García després d'una sèrie de rebots i molta confusió.