Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Smr CF (1370937) - F.C. Atrapaos (1582736) » 649269979: T61/J14/VII

Liga 649269979 Información oficial sobre el partido 649269979 en Hattrick

25.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VII.175 (38211)

AVV. Nova Lloreda Sud C.P Alineación oficial del equipo 'AVV. Nova Lloreda Sud C.P' en el partido 0 - 0 Liverpool FC9 Alineación oficial del equipo 'Liverpool FC9' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AVV. Nova Lloreda Sud C.P Alineación oficial del equipo 'AVV. Nova Lloreda Sud C.P' en el partido 3 - 0 Liverpool FC9 Alineación oficial del equipo 'Liverpool FC9' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AVV. Nova Lloreda Sud C.P

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Lloreda va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Mario Rubio de Barrio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Carles Enric Soldevila arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Lloreda va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Casimiro Gebali en un 1 contra 1 amb el porter Roberto Castellfollit, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 es va veure una gran oportunitat per a Lloreda per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Casimiro Gebali, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Casimiro Gebali va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Cañizales! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Liverpool FC9

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Liverpool va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Montes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Reyes Navarro va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juan Víctor Bernabé va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Iván Redondo va entorpir al marcador d'en Carlos Montes per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.