Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Atrapaos (1582736) - Smr CF (1370937) » 649269926: T61/J1/VII

Liga 649269926 Información oficial sobre el partido 649269926 en Hattrick

26.10.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VII.175 (38211)

F.C. Wildcats Alineación oficial del equipo 'F.C. Wildcats' en el partido 1 - 1 kosta kalida Alineación oficial del equipo 'kosta kalida' en el partido
Jesús Parias (40') 1 - 0
1 - 1 Julián Galcerán (79')
F.C. Wildcats Alineación oficial del equipo 'F.C. Wildcats' en el partido 1 - 1 kosta kalida Alineación oficial del equipo 'kosta kalida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Wildcats Alineación oficial del equipo 'F.C. Wildcats' en el partido 3 - 1 kosta kalida Alineación oficial del equipo 'kosta kalida' en el partido
Tiene mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,5 % 5,3 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Wildcats

Goles Goles

  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 40 minuts, Jesús Parias va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Steve Pollard va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Steve Pollard va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Wildcats que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Guiu Bellot va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Yáñez de Wildcats es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57 del partit, Francisco Yáñez de l'equip Wildcats, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Guiu Bellot de Wildcats va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

kosta kalida

Goles Goles

  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): kalida va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què David Corsia, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Julián Galcerán que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Manolo Benedit no va ser aprofitada per en Guillermo Codina que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Julián Galcerán va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 260 Minuto 55 (Ocasión de falta): Amb 55 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Timoteu Cagigas va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Codina va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Jesús Eume va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafael Alberto Morote, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 87 (Ocasión de falta): Timoteu Cagigas va xutar magistralment una falta al minut 87 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 87, quan en Manolo Benedit va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.