Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nos vemos Baremos (1437165) - Ensaimada F.C (989012) » 649267867: T61/J4/VII

Liga 649267867 Información oficial sobre el partido 649267867 en Hattrick

16.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / VII.138 (38174)

Nos vemos Baremos Alineación oficial del equipo 'Nos vemos Baremos' en el partido 1 - 0 The_Brothers Alineación oficial del equipo 'The_Brothers' en el partido
Antonio Altube (87') 1 - 0
Nos vemos Baremos Alineación oficial del equipo 'Nos vemos Baremos' en el partido 1 - 0 The_Brothers Alineación oficial del equipo 'The_Brothers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nos vemos Baremos Alineación oficial del equipo 'Nos vemos Baremos' en el partido 2 - 0 The_Brothers Alineación oficial del equipo 'The_Brothers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nos vemos Baremos

Goles Goles

  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): En Jesús Aláez Corral entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Baremos, un peu providencial d'en Antonio Altube va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Baremos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sergio Espada, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Lahiena va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Baremos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 73, quan Jorge Beltrán Villalva va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Altube va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paco Doña al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ebenezer Santolo la Cruz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

The_Brothers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): The_Brothers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Federico Cazorla va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del The_Brothers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ignacio Trastemírez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Ramon Alomar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fermín Gracia de The_Brothers es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fermín Gracia es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.