Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los mauritos (312414) - DeLorean's Freaks (802152) » 649267599: T61/J7/VII

Liga 649267599 Información oficial sobre el partido 649267599 en Hattrick

07.12.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / VII.133 (38169)

UD Congostera Alineación oficial del equipo 'UD Congostera' en el partido 3 - 1 CF Ciudad Jardin Alineación oficial del equipo 'CF Ciudad Jardin ' en el partido
Gianfilippo Cavalli (18') 1 - 0
Dennis Leinemann (50') 2 - 0
2 - 1 Joel Montpart (66')
Jorge Pavez (79') 3 - 1
UD Congostera Alineación oficial del equipo 'UD Congostera' en el partido 3 - 1 CF Ciudad Jardin Alineación oficial del equipo 'CF Ciudad Jardin ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UD Congostera Alineación oficial del equipo 'UD Congostera' en el partido 5 - 0 CF Ciudad Jardin Alineación oficial del equipo 'CF Ciudad Jardin ' en el partido
Tiene mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Congostera

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gianfilippo Cavalli, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Congostera va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dennis Leinemann des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Congostera va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Pavez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Congostera per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Igor Zelli va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Józef Matławski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Apolonio Sotuela al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Niklas Miettinen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Dani Pardo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Apolonio Sotuela va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Romaric Mino, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Didier Noss es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Charles Martini de Congostera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CF Ciudad Jardin

Goles Goles

  • 154 Minuto 66 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Joel Montpart. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Ciudad va estar a punt d'empatar al 24 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Joel Montpart que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ciudad, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Anton Khihlovskiy va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ciudad va anar a parar a la dreta de l'atac on en Benjamin Louisor, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.