Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldaia Balompié (1436674) - Premium Sport Fc (487397) » 649265043: T61/J12/VII

Liga 649265043 Información oficial sobre el partido 649265043 en Hattrick

11.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / VII.87 (38123)

Cachopo's Crew Alineación oficial del equipo 'Cachopo's Crew' en el partido 2 - 2 Stranger Things CF Alineación oficial del equipo 'Stranger Things CF' en el partido
0 - 1 Alejandro Jalón (9')
0 - 2 Sergio Manuel Villa (10')
Joaquín 'The Game' Osorez (66') 1 - 2
Raúl Aragó López (77') 2 - 2
Cachopo's Crew Alineación oficial del equipo 'Cachopo's Crew' en el partido 2 - 2 Stranger Things CF Alineación oficial del equipo 'Stranger Things CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Cachopo's Crew Alineación oficial del equipo 'Cachopo's Crew' en el partido 5 - 1 Stranger Things CF Alineación oficial del equipo 'Stranger Things CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cachopo's Crew

Goles Goles

  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Cachopos no perdien la fe, i al minut 66 del partit, Joaquín 'The Game' Osorez va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Raúl Aragó López va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cachopos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Beturián Deyna, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 202 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al 27, José María Díaz de Ledesma hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, David Hartos. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Cachopos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Luis Ortega-Montañés va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Stranger Things CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, Stranger es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alejandro Jalón es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Sergio Manuel Villa de Stranger va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 10. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antón Destar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jonay Gualba. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hans-Georg Behrends de Stranger va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Hans-Georg Behrends va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.