Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rugoja (1336110) - la gallega cf (1584645) » 649265020: T61/J6/VII

Liga 649265020 Información oficial sobre el partido 649265020 en Hattrick

30.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VII.87 (38123)

CAUDILLO Alineación oficial del equipo 'CAUDILLO' en el partido 2 - 3 Rápido de Madarnás Alineación oficial del equipo 'Rápido de Madarnás' en el partido
Carlos Correa (39') 1 - 0
1 - 1 Carl-Josef Bublyk (42')
1 - 2 Iwan Lengauer (60')
Raúl Merino (69') 2 - 2
2 - 3 Leonides Cuadrillero (71')
CAUDILLO Alineación oficial del equipo 'CAUDILLO' en el partido 2 - 3 Rápido de Madarnás Alineación oficial del equipo 'Rápido de Madarnás' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
CAUDILLO Alineación oficial del equipo 'CAUDILLO' en el partido 2 - 6 Rápido de Madarnás Alineación oficial del equipo 'Rápido de Madarnás' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAUDILLO

Goles Goles

  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Carlos Correa va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 39, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del CAUDILLO, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Passat el minut 69 de joc, Raúl Merino facilitava les coses al CAUDILLO amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El CAUDILLO ho intentava per la dreta per mitjà de Haritz Arostegia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Khalid Baldil va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lucas Galardi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Brandon Habeck de CAUDILLO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rápido de Madarnás

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Carl-Josef Bublyk que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Iwan Lengauer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Passats 71 minuts de partit, Madarnás es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Leonides Cuadrillero es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Joaquín Marchante que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 264 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Passat el minut 41 de partit, Madarnás va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Nunzio Mandelli, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Nunzio Mandelli va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ramón Iturbide, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, David Novella de Madarnás va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.