Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albal FC (490985) - Game Over United (1366213) » 649264904: T61/J5/VII

Liga 649264904 Información oficial sobre el partido 649264904 en Hattrick

23.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VII.85 (38121)

Stargate C.F. Alineación oficial del equipo 'Stargate C.F.' en el partido 1 - 0 Game Over United Alineación oficial del equipo 'Game Over United' en el partido
Alejandro Agüera (52') 1 - 0
Stargate C.F. Alineación oficial del equipo 'Stargate C.F.' en el partido 1 - 0 Game Over United Alineación oficial del equipo 'Game Over United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stargate C.F. Alineación oficial del equipo 'Stargate C.F.' en el partido 3 - 0 Game Over United Alineación oficial del equipo 'Game Over United' en el partido
Tiene mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stargate C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Stargate va ser Alejandro Agüera.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Stargate va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marten Knol en un 1 contra 1 amb el porter Juan José Rubiales, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Jan Jarolím arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Stargate per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Jan Jarolím va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Jan Jarolím del Stargate ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Stargate a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alejandro Agüera va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a Stargate per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jan Jarolím, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alejandro Agüera per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan José Rubiales va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan José Rubiales al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jan Jarolím va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gal Iluz va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Salvador Vallès de Stargate es va guanyar la targeta groga merescudament.

Game Over United

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): United van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 17, però Elazar Arriagagallanda va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): United van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 42 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Elazar Arriagagallanda no va ser gens encertat.