Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Konka (1587185) - vivaris94 (1457102) » 649263788: T61/J6/VII

Liga 649263788 Información oficial sobre el partido 649263788 en Hattrick

30.11.2019 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VII.65 (38101)

Taliarte C.F. Alineación oficial del equipo 'Taliarte C.F.' en el partido 0 - 2 Albalate F. C. Alineación oficial del equipo 'Albalate F. C.' en el partido
0 - 1 Jurrien Blitterswijk (21')
0 - 2 Oihenart Urkaregi (22')
Taliarte C.F. Alineación oficial del equipo 'Taliarte C.F.' en el partido 0 - 2 Albalate F. C. Alineación oficial del equipo 'Albalate F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taliarte C.F. Alineación oficial del equipo 'Taliarte C.F.' en el partido 0 - 1 Albalate F. C. Alineación oficial del equipo 'Albalate F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taliarte C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al 57, Juan Arévalo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Marco Antonio Eril. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edmundo de la Orden Ibáñez de Taliarte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Albalate F. C.

Goles Goles

  • 135 Minuto 21 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Jurrien Blitterswijk de Albalate va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Oihenart Urkaregi de Albalate va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Albalate van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Zoran Borovinić, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En 翁 (Weng) 世康 (Shikang) ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Jurrien Blitterswijk al minut 63.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Koby Vilner va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 284 Minuto 74 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Albalate, Jurrien Blitterswijk va fallar un penal al minut 74, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.