Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ñinkinpark City (311558) - Listeria F.C. (1460270) » 649263082: T61/J12/VII

Liga 649263082 Información oficial sobre el partido 649263082 en Hattrick

11.01.2020 15:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / VII.52 (38088)

Ñinkinpark City Alineación oficial del equipo 'Ñinkinpark City' en el partido 3 - 0 Listeria F.C. Alineación oficial del equipo 'Listeria F.C.' en el partido
Francisco Ángel Menor (35') 1 - 0
Mikael Colbom (36') 2 - 0
Mikael Colbom (56') 3 - 0
Ñinkinpark City Alineación oficial del equipo 'Ñinkinpark City' en el partido 3 - 0 Listeria F.C. Alineación oficial del equipo 'Listeria F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ñinkinpark City Alineación oficial del equipo 'Ñinkinpark City' en el partido 5 - 0 Listeria F.C. Alineación oficial del equipo 'Listeria F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ñinkinpark City

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Francisco Ángel Menor, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Juho Tala estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mikael Colbom va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 36.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ñinkcity pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mikael Colbom va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Erdal Özen va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Ñinkcity per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Erdal Özen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raffaello Portannese va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Ramon Masdeu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Chuse Lois Citjo de Ñinkcity va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ramon Masdeu al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juho Tala va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Raffaello Portannese gairebé va marcar per a Ñinkcity des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Raffaello Portannese, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Listeria F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 4, el Listeria estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Raúl Apraiz va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.