Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San.Andrés F.C (120175) - La Serna CF (1578702) » 649259666: T61/J12/VI

Liga 649259666 Información oficial sobre el partido 649259666 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / VI.1015 (15333)

San.Andrés F.C Alineación oficial del equipo 'San.Andrés F.C' en el partido 2 - 6 La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido
0 - 1 Márk Jova (16')
Alex Peyrat (27') 1 - 1
1 - 2 Genutis Svarauskas (39')
1 - 3 Witold Korbik (41')
Georgi Mihaylov (43') 2 - 3
2 - 4 Ricardo Burgoa (62')
2 - 5 Márk Jova (69')
2 - 6 Genutis Svarauskas (78')
San.Andrés F.C Alineación oficial del equipo 'San.Andrés F.C' en el partido 2 - 6 La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
San.Andrés F.C Alineación oficial del equipo 'San.Andrés F.C' en el partido 1 - 4 La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San.Andrés F.C

Goles Goles

  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): El Alex Peyrat va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel San.Andrés. 1-1.
  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Georgi Mihaylov trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Peer-Christian Ungern va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jakša Mavrović va entorpir al marcador d'en Alex Peyrat per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Alex Peyrat va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 43, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Berthold Sahltorp va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan Pietro Spaziani des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Jakša Mavrović de San.Andrés va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La Serna CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): En Márk Jova va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 16. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Genutis Svarauskas de La Serna va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Witold Korbik va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ricardo Burgoa, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al La Serna per augmentar la diferència al marcador a 2 - 5 al minut 69. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Márk Jova. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Genutis Svarauskas va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 6 al marcador per a La Serna.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En David Balagué va marxar de Jakša Mavrović en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de La Serna van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Márk Jova va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hilario Vicente Solano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En David Balagué va ridiculitzar a en Jakša Mavrović amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Witold Korbik va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Márk Jova va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Rolón de La Serna es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.