Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NAITO (1433370) - Creciente CF (488412) » 649259346: T61/J2/VI

Liga 649259346 Información oficial sobre el partido 649259346 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.1010 (15328)

NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 2 - 0 Total Soccer Alineación oficial del equipo 'Total Soccer' en el partido
Jorge Luis Pequerul (9') 1 - 0
Jorge Luis Pequerul (39') 2 - 0
NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 2 - 0 Total Soccer Alineación oficial del equipo 'Total Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 4 - 0 Total Soccer Alineación oficial del equipo 'Total Soccer' en el partido
Tiene mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAITO

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Jorge Luis Pequerul, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. NAITO es posava per davant!
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Soccer. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jorge Luis Pequerul la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del NAITO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Jorge Luis Pequerul gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Soler va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Gorostiza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Jorge Luis Pequerul gairebé va marcar per a NAITO des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Bizkargi Barrenaga, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Calbetón, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Luis Pequerul.

Total Soccer

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Lambert Novella va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Soccer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Casimiro Lezón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Casimiro Lezón de Soccer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.