Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Málaga City F.C (1415975) - Mariscos Recio F.C (440205) » 649257333: T61/J3/VI

Liga 649257333 Información oficial sobre el partido 649257333 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.974 (15292)

Anticolla Alineación oficial del equipo 'Anticolla' en el partido 2 - 0 Mariscos Recio F.C Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio F.C' en el partido
Paco Pepe Báscones (40') 1 - 0
Pablo López (73') 2 - 0
Anticolla Alineación oficial del equipo 'Anticolla' en el partido 2 - 0 Mariscos Recio F.C Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anticolla Alineación oficial del equipo 'Anticolla' en el partido 2 - 0 Mariscos Recio F.C Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anticolla

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Anticolla va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Diego Sanz del Prado, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Paco Pepe Báscones que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Pablo López va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 73 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Anticolla va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rajab Shirvani va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adrián Aróstegui.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Anticolla va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pablo Aguado ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eduardo Ponce Enríquez al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Aguado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pablo López va rematar alt.
  • 289 Minuto 79 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Samuel Vázquez per la seva rapidesa. Al minut 79 va intentar marxar per velocitat d'en Eginhard Matthias, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Mariscos Recio F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mariscos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 8, però en Orlando Espinoza va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Mariscos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Tomàs Bruy des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Mariscos van sortir al contraatac amb encert al minut 48, però Noah Bouyssou no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mariscos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Xavier Hutin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.