Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los bolingas (49137) - Tupes galacticos (1421204) » 649256280: T61/J5/VI

Liga 649256280 Información oficial sobre el partido 649256280 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VI.955 (15273)

Los bolingas Alineación oficial del equipo 'Los bolingas' en el partido 1 - 0 Kinki Taldea Returns! Alineación oficial del equipo 'Kinki Taldea Returns!' en el partido
Angelo Barontini (84') 1 - 0
Los bolingas Alineación oficial del equipo 'Los bolingas' en el partido 1 - 0 Kinki Taldea Returns! Alineación oficial del equipo 'Kinki Taldea Returns!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los bolingas Alineación oficial del equipo 'Los bolingas' en el partido 3 - 0 Kinki Taldea Returns! Alineación oficial del equipo 'Kinki Taldea Returns!' en el partido
Tiene mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los bolingas

Goles Goles

  • 120 Minuto 84 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Angelo Barontini al minut 84, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al bolingas i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Angelo Barontini va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de bolingas.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): bolingas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sakis Pirovolidis en un 1 contra 1 amb el porter Tarcisio Falgares, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en 叶 (Ye) 靖杰 (Jingjie) va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): bolingas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Martinus Schietecatte ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Pavle Miličić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de bolingas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Angelo Barontini arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guillaume Clerc va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Tarcisio Falgares va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): bolingas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Angelo Barontini va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tarcisio Falgares.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Martinus Schietecatte de bolingas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Kinki Taldea Returns!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joosef Dahlström.