Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galactik F.C (801854) - Disblos Rojos (775703) » 649254363: T61/J2/VI

Liga 649254363 Información oficial sobre el partido 649254363 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.921 (15239)

Galactik F.C Alineación oficial del equipo 'Galactik F.C' en el partido 1 - 2 Clarés de Ribota C.D. Alineación oficial del equipo 'Clarés de Ribota C.D.' en el partido
Ignacio Portero (7') 1 - 0
1 - 1 Paulos Adelan (54')
1 - 2 Tôn Thất Văn Trường (85')
Galactik F.C Alineación oficial del equipo 'Galactik F.C' en el partido 1 - 2 Clarés de Ribota C.D. Alineación oficial del equipo 'Clarés de Ribota C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galactik F.C Alineación oficial del equipo 'Galactik F.C' en el partido 0 - 2 Clarés de Ribota C.D. Alineación oficial del equipo 'Clarés de Ribota C.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galactik F.C

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 7 i semblava que Galactik desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ignacio Portero va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Galactik, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Darius Castellsaguer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Clarés de Ribota C.D.

Goles Goles

  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): En Fritz Bächli entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Clarés, un peu providencial d'en Paulos Adelan va situar el 1-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): El Clarés era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Tôn Thất Văn Trường va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Kevin Orsós va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Netos Asvestopoulos va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Netos Asvestopoulos va encarar al porter al 29, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Clarés va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de 葉 (Yip) 翰偉 (Hanwei) que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Clarés la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, un refús desafortunat de Rościgniew Waśkowski, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kevin Orsós no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Clarés que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kevin Orsós, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Fritz Bächli va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 83, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rościgniew Waśkowski va aconseguir desviar el seu xut a córner.