Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Palma CF (1600399) - C.P.de Sarrià (490651) » 649253049: T61/J10/VI

Liga 649253049 Información oficial sobre el partido 649253049 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / VI.897 (15215)

Avance F.C Alineación oficial del equipo 'Avance F.C' en el partido 4 - 3 C.P.de Sarrià Alineación oficial del equipo 'C.P.de Sarrià' en el partido
0 - 1 Zósimo Escales (8')
0 - 2 Enric Rivas (14')
Oto Naupari (22') 1 - 2
Magno Clemente Pedreira (79') 2 - 2
Oto Naupari (87') 3 - 2
3 - 3 林 (Lin) 嘉力 (Jiali) (87')
Lukas Schust (89') 4 - 3
Avance F.C Alineación oficial del equipo 'Avance F.C' en el partido 4 - 3 C.P.de Sarrià Alineación oficial del equipo 'C.P.de Sarrià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Avance F.C Alineación oficial del equipo 'Avance F.C' en el partido 0 - 3 C.P.de Sarrià Alineación oficial del equipo 'C.P.de Sarrià' en el partido
Tiene mucha potra 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avance F.C

Goles Goles

  • 190 Minuto 22 (Gol de falta): El Oto Naupari va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Avance. 1-2.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El Avance era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Magno Clemente Pedreira va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Alfonso Tejedor va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Oto Naupari va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Avance posava el marcador 3 a 2.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lukas Schust, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Avance se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 21 (Ocasión de falta): Avance va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 21, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 220 Minuto 85 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 85 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Luis Martínez Díaz va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Avance va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Oto Naupari, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Martínez Díaz de Avance va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.P.de Sarrià

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Quan passaven 8 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del C.P.de. En Zósimo Escales va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): En Saul Quagliato va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Enric Rivas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 87 minuts 林 (Lin) 嘉力 (Jiali) va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús Puigsubirà. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Segimon Manclús va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jesús Puigsubirà va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, el C.P.de va estar a prop d'augmentar el marcador després que en David Isla s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): C.P.de va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Shibil Tzvetkov va desviar el xut final de Germà Almela després d'una sèrie de rebots i molta confusió.