Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recursotk (1420750) - Pumes F.C. (311795) » 649252473: T61/J6/VI

Liga 649252473 Información oficial sobre el partido 649252473 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / VI.887 (15205)

Recursotk Alineación oficial del equipo 'Recursotk' en el partido 1 - 2 Pumes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pumes F.C.' en el partido
Cyrill Bissat (32') 1 - 0
1 - 1 Avelino Ramírez (40')
1 - 2 Dimitri Hérisson (63')
Recursotk Alineación oficial del equipo 'Recursotk' en el partido 1 - 2 Pumes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pumes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Recursotk Alineación oficial del equipo 'Recursotk' en el partido 2 - 0 Pumes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pumes F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recursotk

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 32 gràcies a la jugada de Cyrill Bissat, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lance Hölzle va fer al minut 8 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en George Ţigănaş, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Héctor David Donoso va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 37 podia haver acabat en gol, però Kleber Aguinaga va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Recursotk per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Ruiz Oviedo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En George Ţigănaş va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Héctor David Donoso estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que George Ţigănaş, als 59 minuts, va fallar per ben poc.
  • 210 Minuto 86 (Ocasión de falta): David Ruiz Oviedo va llançar una falta directa al minut 86 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Ruiz Oviedo de Recursotk la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pumes F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Avelino Ramírez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 63, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Dimitri Hérisson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Valente Rodrigues Leitão va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dimitri Hérisson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dimitri Hérisson de Pumes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.