Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plus Ultra F.C. (124751) - Hoskos (1365939) » 649251239: T61/J5/VI

Liga 649251239 Información oficial sobre el partido 649251239 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / VI.865 (15183)

UE Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'UE Nothinguem Club' en el partido 1 - 0 Hoskos Alineación oficial del equipo 'Hoskos' en el partido
Adlène Jeddi (38') 1 - 0
UE Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'UE Nothinguem Club' en el partido 1 - 0 Hoskos Alineación oficial del equipo 'Hoskos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UE Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'UE Nothinguem Club' en el partido 4 - 0 Hoskos Alineación oficial del equipo 'Hoskos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Nothinguem Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Nothinguem contenien la respiració mentre en Adlène Jeddi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Nothinguem per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Roberto Juan Zuaza va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 16 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Benedykt Gawlas va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Nothinguem per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Primo Arrabal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Adlène Jeddi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Miroslav Ondruš, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miroslav Ondruš va rematar alt.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Miroslav Ondruš de Nothinguem gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Massimo Porfido al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rinaldo Tedesco va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Hoskos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Hoskos, l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En Domingo Draper va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdelouahid Ghroubi de Hoskos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rodrigo Lebarten de Hoskos es va guanyar la targeta groga merescudament.