Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Il Bambino Poli (1432094) - Plus Ultra F.C. (124751) » 649251227: T61/J2/VI

Liga 649251227 Información oficial sobre el partido 649251227 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.865 (15183)

Real draco Alineación oficial del equipo 'Real draco' en el partido 0 - 4 UE Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'UE Nothinguem Club' en el partido
0 - 1 Raphaël Génovèse (6')
0 - 2 Primo Arrabal (24')
0 - 3 Roberto Juan Zuaza (76')
0 - 4 Ferenc Rácz (77')
Real draco Alineación oficial del equipo 'Real draco' en el partido 0 - 4 UE Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'UE Nothinguem Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Real draco Alineación oficial del equipo 'Real draco' en el partido 0 - 8 UE Nothinguem Club Alineación oficial del equipo 'UE Nothinguem Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real draco

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Bertas Miasojedovas de draco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52 del partit, Bertas Miasojedovas de l'equip draco, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

UE Nothinguem Club

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Adlène Jeddi va acabar en una passada genial cap al jugador de Nothinguem Raphaël Génovèse, que va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 24 de partit va donar a Nothinguem l'avantatge per 0 - 2. Primo Arrabal en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Roberto Juan Zuaza, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Rinaldo Tedesco va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Nothinguem, Ferenc Rácz, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Primo Arrabal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Nothinguem van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Raphaël Génovèse, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Diego Sande Guzmán de Nothinguem va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Miroslav Ondruš va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Dominik Herba va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abraham Longoria de Nothinguem amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abraham Longoria de Nothinguem va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".