Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rompe Pernas SAD (990431) - Real Vayadolor C. F. (308053) » 649251107: T61/J14/VI

Liga 649251107 Información oficial sobre el partido 649251107 en Hattrick

25.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / VI.862 (15180)

Llorenç f.c. Alineación oficial del equipo 'Llorenç f.c.' en el partido 1 - 1 Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido
0 - 1 Elberich Meden (22')
Enrique Irueta (70') 1 - 1
Llorenç f.c. Alineación oficial del equipo 'Llorenç f.c.' en el partido 1 - 1 Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Llorenç f.c. Alineación oficial del equipo 'Llorenç f.c.' en el partido 0 - 2 Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llorenç f.c.

Goles Goles

  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): El Llorenç era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Enrique Irueta va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Javier Velasco Mendoza de Llorenç va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Vayadolor C. F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Elberich Meden donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Nahuel Carrasco va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gianluca Totori, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bogdan Daszczuk ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Murillo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Shahbaz Daghighi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gianluca Totori, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Sylwester Rysiak de Pucela, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 74, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bogdan Daszczuk.