Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wanchale (308760) - POLI ZEN (1335041) » 649249989: T61/J1/VI

Liga 649249989 Información oficial sobre el partido 649249989 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / VI.843 (15161)

Wanchale Alineación oficial del equipo 'Wanchale' en el partido 0 - 1 POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido
0 - 1 Martie Orloa (41')
Wanchale Alineación oficial del equipo 'Wanchale' en el partido 0 - 1 POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wanchale Alineación oficial del equipo 'Wanchale' en el partido 1 - 1 POLI ZEN Alineación oficial del equipo 'POLI ZEN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 13,9 % 61,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wanchale

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wanchale va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Hernando, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Wanchale van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Arsenio Rio Murga des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 219 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Wanchale va estar a punt d'arribar en un córner. En Arsenio Rio Murga va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Wanchale van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 81 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Roberto Pellicer no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Itzel Dendarin de Wanchale la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Hernando de Wanchale va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

POLI ZEN

Goles Goles

  • 170 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Martie Orloa posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Maciel Rodrigues Mota va ridiculitzar a en Arsenio Rio Murga amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Erhan Balca, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. POLI va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yuri Lovisi.