Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSV Gandia CF (1364843) - AC MINI BARCELONA (995176) » 649249551: T61/J3/VI

Liga 649249551 Información oficial sobre el partido 649249551 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / VI.835 (15153)

Rayo Valenciano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valenciano' en el partido 0 - 3 Vega Magaz Alineación oficial del equipo 'Vega Magaz' en el partido
0 - 1 Leandro Delgado (14')
0 - 2 Mensur Kondi (35')
0 - 3 Mensur Kondi (90')
Rayo Valenciano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valenciano' en el partido 0 - 3 Vega Magaz Alineación oficial del equipo 'Vega Magaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Valenciano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valenciano' en el partido 0 - 3 Vega Magaz Alineación oficial del equipo 'Vega Magaz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Valenciano

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Valenciano, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Herketz Egibar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Valenciano van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Francisco Javier Rincón no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Valenciano van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Herketz Egibar va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Herketz Egibar de Valenciano es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Anthony Budd de Valenciano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Vega Magaz

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, Magaz es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Leandro Delgado es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): Mensur Kondi va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Magaz gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 136 Minuto 90 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Sławomir Narwojsz va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Mensur Kondi se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 3 al minut 90 per a Magaz.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Leandro Delgado va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leandro Delgado. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Rolf Mrose de Magaz va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hıncal Aydın va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hıncal Aydın es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, Mensur Kondi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Óscar Rozas va estar atent i va desviar la pilota a córner.