Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els pistoletes (1457110) - Autobús FC (47899) » 649248956: T61/J8/VI

Liga 649248956 Información oficial sobre el partido 649248956 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / VI.824 (15142)

Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido 1 - 2 Autobús FC Alineación oficial del equipo 'Autobús FC' en el partido
0 - 1 Ferdinand Brodersen (22')
Georgi Opúlchenski (69') 1 - 1
1 - 2 Gustavo Marchena (79')
Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido 1 - 2 Autobús FC Alineación oficial del equipo 'Autobús FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido 1 - 1 Autobús FC Alineación oficial del equipo 'Autobús FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,5 % 3,4 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els pistoletes

Goles Goles

  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Georgi Opúlchenski sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 69 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Autobús FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Autobús va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Ferdinand Brodersen rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 22.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, el Autobús va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gustavo Marchena, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Autobús va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lazar Lutovac va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Julio Altares va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Frédérick Jouhanneau va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joan Esteve Puget. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 235 Minuto 57 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Julio Altares va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Julio Altares ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el Autobús va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ferdinand Brodersen s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armando Ferrús es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.