Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Astronomicos (1365597) - Leiola FT (1418696) » 649248200: T61/J2/VI

Liga 649248200 Información oficial sobre el partido 649248200 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / VI.811 (15129)

Soldenbauer FC Alineación oficial del equipo 'Soldenbauer FC' en el partido 0 - 3 jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido
0 - 1 Mikko Pauna (39')
0 - 2 Mikko Pauna (72')
0 - 3 Cane Grueski (75')
Soldenbauer FC Alineación oficial del equipo 'Soldenbauer FC' en el partido 0 - 3 jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Soldenbauer FC Alineación oficial del equipo 'Soldenbauer FC' en el partido 1 - 6 jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soldenbauer FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Roman Frajkor va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Manuel Otero de Soldenbauer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agostinho Rodrigues de Soldenbauer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

jujunior

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, jujunior es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Mikko Pauna es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, jujunior va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mikko Pauna, amb un xut sec des de la dreta.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): En Cane Grueski va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Alexey Feldman, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cane Grueski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del jujunior van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mikko Pauna, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del jujunior que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cane Grueski, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Mikko Pauna quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alexey Feldman, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Bazarbay Shumkar uulu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): jujunior quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Cane Grueski va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.